Златомир Загорчич с много интересен коментар за Саша Илич


Златомир Загорчич с много интересен коментар за Саша Илич
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2816 0

Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след обрата с 2:1 срещу Локомотив София. Загорчич призна, че не се познава със сънародника си и треньор на ЦСКА Саша Илич. „Белите“ се изправят срещу „червените“ в следващия кръг. Според него на Илич му се получават нещата.

Аз съм доволен и от първото полувреме. Направихме грешка при корнера на Локомотив София. Не изпълнихме това, което се бяхме разбрали. Имаше момент на невнимание, спад на концентрация. Имаме си 3-4 гола получени от статични положения. Трябва да работим върху това нещо. Изиграхме перфектно по-голямата част от второто полувреме. Не мога да съм доволен от последните 10 минути на мача. Прибрахме се много назад, не контролирахме играта. Говорихме си сега в съблекалнята. Надяваме се другите мачове да изчистим тези неща. Срещу ЦСКА няма да е лесен мача. Не се предаваме, отиваме на „Армията“ и се опитваме да направим нещо“, коментира Загорчич.

Ние правихме всичко и през първото полувреме. Имахме една ситуация, подобна на първия ни гол. Тони Тасев не уцели вратата. Имахме си много центрирания. Трябваше да сме по-агресивни в атака, да изпреварим противника“, допълни наставникът на „белите“.

Трудно е, когато останеш без двама добри футболисти (б.р Радослав Кирилов и Йон Бакеро). Не се предаваме. Сега сме 18 човека в съблекалнята. Всички момчета, които бяха на скамейката и на терена, заслужават да играят. Ще има много ротации в отбора, трябва да продължават да тренират и да играят по същия начин. Нещата ще се получават“, продължи той.

Не се познавам лично със Саша Илич. Говорих си с него, когато се видяхме в един ресторант. Говорихме си някои неща, нищо за ЦСКА. Пожелавам му успех. Добро момче, беше добър футболист, надявам се да стане и добър треньор. Получават му се нещата. В този мач ще се опитаме да го нарушим това“, каза още Загорчич.

В следващия кръг на Първа лига Славия се изправя именно срещу ЦСКА.

А ето какво обяви героят за „белите“.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички