Станислав Генчев: Дербито със Славия носи по-различен заряд


Станислав Генчев: Дербито със Славия носи по-различен заряд
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

872 0

Треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, сподели очакванията си за предстоящото дерби между столичните "железничари" и Славия. Пред "Тема Спорт" наставникът разкри, че двубоят ще носи по-особен заряд.

Двата тима излизат един срещу друг на стадион "Александър Шаламанов" в битка от 9-ия кръг на Първа лига в петък (02.09) от 20:30 ч.

"Очаквам да се получи напрегнат мач, защото точките са важни и за двата отбора. Още повече, че това е софийско дерби и зарядът е по-различен, когато се срещнат въпросните тимове. Ще се радвам да се получи хубав мач и нека по-добрият да победи. Разбира се, че искаме и да запишем втора поредна победа в първенството. Няма човек от Локомотив, който да не желае това. Белите също ще искат да бият след загубата от Арда и двата отбора ще търсят победят “, заяви Генчев.

"При всички положения е добре за нас, че Радослав Кирилов вече не е в Славия и няма да се изправи срещу нас сега. Той е много добър футболист за българските стандарти. Предполагам, че ще се отрази неговото отсъствие по някакъв начин на играта на Славия, но те разполагат с добри футболисти и може да го заместят подобаващо. Не трябва да ги подценяваме и да се отпускаме, че основни играчи ще им липсват.

Очаквам да се изправим срещу много мотивиран отбор на Славия. Говорихме с играчите през седмицата и се опитахме да изчистим грешките, които допуснахме срещу Спартак Варна. "Белите" имат слаби и силни страни и сме ги анализирали. Надявам се това, което сме показали на футболистите като тактика да е печелившо в предстоящия мач“, допълни още той.

Ето с кой бивш младежки национал се подсилиха "червено-черните"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички