Героят Кристиан Добрев: Мачът срещу ЦСКА ще е много труден


Героят Кристиан Добрев: Мачът срещу ЦСКА ще е много труден
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3603 0

Кристиан Добрев заби два гола и донесе обрата за Славия срещу Локомотив в столичното дерби. „Белите“ спечелиха срещата с 2:1.

Много важни 3 точки. Предният мач също имахме много положения, но не успяхме да реализираме. През първото полувреме бяхме нетърпеливи, но след почивката си взехме своето. Много важни три точки“, коментира Добрев след мача.

 „Треньорът ни каза да бъдем по-спокойни. Нищо не променихме. Просто първото полувреме не можахме да реализираме, а второто полувреме вкарахме два гола“, сподели той.

Това ми е вторият гол за Славия с глава. Просто той ми я центрира много добре, а аз бях на точното място и трябваше просто да си сложа главата“, заяви усмихнатият Добрев.

Играем мач за мач, като всеки мач се надяваме на 3 точки. Със сигурност мачът с ЦСКА ще е много труден, но се надяваме да вземем най-доброто“, каза той за предстоящия мач с ЦСКА.

Липсата на Ради се усеща, той беше изключителен футболист. Научих много от него. Това обаче е футболът и трябва да продължим“, каза той относно напусналият Радослав Кирилов и допълни: „Ще направя всичко възможно да го заместя добре, това ми е идеята“, завърши Добрев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички