Станислав Генчев посочи защо Локомотив Сф допусна обрат срещу Славия и отсече: Мачът срещу Левски ще е по-специален


Станислав Генчев посочи защо Локомотив Сф допусна обрат срещу Славия и отсече: Мачът срещу Левски ще е по-специален
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1521 0

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев изрази мнението си след загубата с 1:2 от Славия на стадион „Александър Шаламанов“. Той призна, че следващият мач срещу Левски ще е по-специален.

Мога да кажа, че мачът започна по най-добрия начин за нас. Имахме няколко опасни контраатаки, но не вкарахме втория гол. През второто полувреме първите 15 минути бяха много лоши за нас. Допуснахме две груби грешки. Допуснахме изравняване. След нова груба грешка позволихме на Славия да вкара втория гол. Не бяхме така активни в атака, както преди почивката. В последния няколко минути направихме стихиен натиск, стигна се до меле, но това не бе достатъчно“, коментира Генчев.

От един мач генерални изводи не бива да се правят, камо ли от едно полувреме. Нашите показания на полувремето изобщо не бяха да дадем инициативата на Славия. Трябва да продължим така. До изравнителния гол се справихме, но след груба грешка Славия изравни“, продължи специалистът.

За нас лек мач няма. Трябва да се учим от грешките, да анализираме и да тренираме. Има доста неща, които трябва да се изгладят. На нашия стадион играем успешно, надявам се и срещу Левски да бъде така. Мисля, че бъде готов (б.р Юлиан Ненов), ще бъде картотекиран и ще може да играе. Ще преценим през седмицата дали като титуляр или от резервната скамейка“, сподели той.

Левски е един от грандовете на България. Ще бъде по-специален мач, особено за тези, които са играли в Левски. Във всеки един мач дават трите точки. За нас е важно да играем добре“, каза още Генчев

А ето какво заяви героят за Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички