Вдъхновен Славия навакса изоставане и победи заслужено Локомотив София


Вдъхновен Славия навакса изоставане и победи заслужено Локомотив София
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1147 0

Отборът на Славия успя да победи като домакин Локомотив София с 2:1 в мач от деветия кръг на Първа лига. Момчетата на Златомир Загорчич трябваше да наваксат изоставане, за да се поздравят с трите точки.

Мачът на "Александър Шаламанов" започна отлично за гостите. Още в деветата минута "железничарите" поведоха благодарение на Божидар Кацаров. Той бе оставен непокрит след центриране и вкара с глава. 

След почивката обаче Славия се появи преобразен. "Белите" нанесоха своя удар в 50-ата минута, изравнявайки резултата. Ертан Томбак бе намерен след бързо изпълнен фал, той пък от своя страна изведе Кристиан Добрев, който порази вратата на Любенов за 1:1.

Доминацията на Славия продължи през втората част и "белите" заслужено поведоха в резултата. Тони Тасев бе изведен на крилото и центрира топката право на главата на Кристиан Добрев, който забоде второто си попадение в 62' и сложи точка на спора, оформяйки крайното 2:1.

След седмица пред Славия стои още едно столично дерби - "белите" ще гостуват на "БЪлгарска армия" за сблъсък с ЦСКА, а Локомотив София пък ще мери сили у дома с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички