Заинати се! Бакеро не иска да си тръгне от Славия – ето какво желае


Заинати се! Бакеро не иска да си тръгне от Славия – ето какво желае
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8491 0

Треньорът на Славия  Хосе Мария Бакеро отказва да поеме отговорност за слабото представяне на отбора от началото на сезона. „Белите“ са намират на незавидната 14-а позиция в класирането със скромния актив от 4 точки.

ИСПАНСКАТА ЛЕГЕНДА ДОРИ ИСКА ДА ИЗПЪЛНИ ДОГОВОРА СИ СЪС СЛАВИЯ

Според колегите от „Труд“, бившият съотборник на Христо Стоичков от Дрийм тийма на Барселона дори желае да изпълни договора си със стария столичен клуб докрай. Контрактът му е до лятото на 2025 година.

Петата поредна загуба на „белите“ в Първа лига, дошла в дербито с „Локомотив“ (София) при 1:2 у дома, доведе до сериозно напрежение. Феновете поискаха оставката на испанеца още по време на двубоя.

Президентът Венцеслав Стефанов напусна стадиона при второто попадение на „червено-черните“. След последния съдийски сигнал привържениците на Славия обсадиха входа пред съблекалните, за да потърсят сметка на Бакеро. До 22.30 часа испанецът така и не се появи, а част от агитката се усъмни, че той е напуснал тайно „Александър Шаламанов“ от друг изход.

Днес нямаше  тренировка на отбора. В понеделник се очаква повече яснота около бъдещето на Бакеро, ако дотогава двете страни не са успели да постигнат споразумение. Повече от сигурно е, че дните му на стадиона в кв. „Овча Купел“ са преброени, твърди още изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Славия уговори любопитен заместник на Бакеро, само клауза го спасява от уволнение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички