Славия уговори любопитен заместник на Бакеро, само клауза го спасява от уволнение


Славия уговори любопитен заместник на Бакеро, само клауза го спасява от уволнение
Снимка: БГНЕС/ колаж Actualno.com

6764 0

Славия не смята да разчита на испанската легенда Хосе Мария Бакеро в дългосрочен план. В "Овча Купел" са останали с впечатлението, че настоящият треньор няма да вдигне достатъчно тима за нещо повече през сезона, а ситуацията дори се влошава - 1 победа, 1 равен и цели 5 загуби.

Така столетният тим бележи един от най-слабите си стартове в елитния футбол, а рокадата на треньорския пост изглежда неизбежна след само 7 двубоя. Добрата новина е готовността за заместник на Бакеро в лицето на Станислав Генчев, пише "Тема Спорт". 

Моментът за треньорската рокада

Няма яснота обаче дали ще се стигне до смяната още през настоящата международна пауза, която е чудесен момент за нещо подобно. Бившият шампион с Барселона бави своето сбогуване с голямата си неустойка. 

Към този момент бившият футболист на "белите" и наставник на вечния съперник Локомотив София - Станислав Генчев, остава на разположение за рокадата на стадион "Александър Шаламанов", но първо ще трябва да бъде освободен Бакеро. Сега Славия тепърва ще трябва да търси изход от ситуацията с чуждестранния специалист, обвързана със сериозна сума пари. 

Вижте всичко около потенциалната смяна на Бакеро със Станислав Генчев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички