"Работа, работа, работа" - Хосе Мария Бакеро не спомена думата 'оставка' след петата поредна загуба на Славия


"Работа, работа, работа" - Хосе Мария Бакеро не спомена думата 'оставка' след петата поредна загуба на Славия
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

954 0

Старши треньорът на Славия - Хосе Мария Бакеро, заяви, че е доволен от играта на неговия отбор в столичното дерби с Локомотив, но не и от резултата.

"Белите" записаха пето поредно поражение (1:2, ВИДЕО) в Първа лига, а феновете на най-стария столичен клуб скандираха "оставка" в края на срещата.

"Нормално е публиката да е гневна, защото сме в лоша серия от резултати. Ако говорим за днешния мач, до контузията на Виктор Генев играхме много добре. През второто полувреме отборът опита по всеки начин, във всяка ситуация, рискувахме да допуснем на контраатака", започна коментара си Бакеро пред "Diema".

"Ако говорим за отношението на играчите и отбора - доволен съм. Вкарахме гол, имахме опции и желание да стигнем поне до равенство. Хората гледат само резултатите... Има неща, които трябва да се променят, играхме с различна схема. Аз като треньор съм доволен. От резултата не съм доволен".

За финал наставникът не пожела да каже дали това е бил последният му мач начело на Славия: "В процес на преход сме. Младите трябва да се подобрят. Работим много добре, опитваме да правим сплав от млади и опитни играчи. Убеден съм, че ще стигнем до успехите. Колкото повече трудности има, толкова по-силен ставаш. Фокусиран съм само върху работата. Ще има анализ на позитивните и негативните неща. Работа, работа, работа".

*Вижте пълното класиране в Първа лига през сезон 2023/24!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички