Загуба №4 за Славия на Бакеро: ЦСКА 1948 не остави шансове като гост (ВИДЕО)


Загуба №4 за Славия на Бакеро: ЦСКА 1948 не остави шансове като гост (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

999 0

ЦСКА 1948 се наложи с 2:0 в гостуването си на Славия. Това бе последният двубой от програмата на седмия кръг от Първа лига. Сред възпитаниците на временния наставник Николай Панайотов се отличиха Карагерен и Рууни с попаденията си в 13-тата и 30-тата минута.

По този начин гостите успяха да предрешат изхода от двубоя още до почивката, а в края двубоят просто се доиграваше от страна и на двата тима. Новините обаче не са никак добри за испанската легенда Хосе Мария Бакеро начело на Славия, тъй като това бе четвърта загуба в рамките на шест двубоя. В останалите си срещи "белите" постигнаха един успех и реми. 

Развитието на "червените" пък продължава във възходяща посока и вече разполагат с четири победи, реми и загуба за третото място във временното класиране (13 т.). Славия пък заема незавидното 14-о място с четири точки. 

Срещата бе белязана от скандирания за оставка от страна на домакинските фенове. Временният наставник начело на гостите Николай Панайотов пък записа втора поредна победа преди паузата за национални отбори. Очаква се домакинството им от осмия кръг на Лудогорец да бъде отложено по желание на шампионите. 

Вижте какви скандирания имаше от страна на домакинските фенове!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички