Панайотов разкри защо не игра звезда на ЦСКА 1948 и отсече: Променихме малко начина на игра


Панайотов разкри защо не игра звезда на ЦСКА 1948 и отсече: Променихме малко начина на игра
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2017 0

Дебютиралият начело на ЦСКА 1948 Николай Панайотов остана доволен от победата на тима му с 1:0 над Етър ВТ. Така той спечели първия си мач като треньор на „червените“, които се завърнаха и на победния път след равенство и загуба в предишните два кръга.

МНЕНИЕТО НА ПАНАЙОТОВ

Как видях срещата? Радвам се, че отборът стартира добре. Бяхме агресивни от самото начало на мача, имахме контрола върху топката и наситихме средната им зона, където Етър се беше групирал добре. Създадохме достатъчно на брой ситуации да отбележим повече от един гол“, коментара си Панайотов.

Не мисля, че сме предали случващото се на терена. Настана хаос с оглед статичните положения. Знаем, че Етър разчита на статичните положения. Това беше проблем. Многото пропуски направиха по-изнервен мача“, продължи младият специалист.

Ние започнахме с фалшива деветка, тъй като имахме идея да вкараме още един човек между линиите. Това ни беше като идея. Така сме преценили и смятам, че не беше грешно“, обясни той.

Много важно беше отборът да запише ценна победа, липсваше ни последните кръгове. Променихме малко начина на игра. Изключително съм доволен от тяхното раздаване, тренировъчния процес. Надявам се така да продължат. Има голямо качество в отбора“, подчерта специалистът.

Георги Русев има мускулен проблем и затова го няма в групата. Решихме да го запазим. Трябва да запази начин, по който играем. Ако създаваме такива положения, трябва да ги отбелязваме. Резултатът можеше да е различен. Накрая всичко можеше да се случи“, каза още Панайотов.

ВИЖТЕ ТУК репортаж от успеха на ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички