Роден клуб предложи по-висока заплата на Петрис и го отмъква от Левски?


Роден клуб предложи по-висока заплата на Петрис и го отмъква от Левски?
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

40686 0

След като Лудогорец отрече, че ще привлича Жереми Петрис от Левски, става ясно, че бекът все пак няма да остане на "Герена". Нещо повече - той ще премине в друг елитен български клуб още това лято, твърди "България Днес".

Кандидатът - фаворит

Според вестника фаворит за подписа на французина е ЦСКА 1948. Там той ще получава доста по-голяма заплата в сравнение с тази на "Герена". "Сините" ще получат трансферна сума за футболиста. Сделката може да се състои и преди реванша в Лига на конференциите срещу Айнтрахт Франкфурт.

Играчът не иска да остава в Левски след юни'24

Петрис има договор със столичния гранд до края на сезона, като ръководството вече е разговаряло с него и агента му за подновяване на контракта. Бекът категорично е отказал. За да не го изпуснат без пари другото лято, "сините" са готови да го продадат още сега.

Защитникът пропусна двубоите с Апоел Беер Шева в Лига на конференциите и с Ботев (Враца) в Първа лига заради контузия. Тя бе получена в мача с Локомотив (Пд). Петрис се завърна в игра в домакинството на Айнтрахт, но не остана през целия мач на терена. След първия мач с Айнтрахт, в който се умори, Петрис каза и дали ще играе в реванша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички