"Пореден мач със спорно съдийство": Клуб от Първа лига скочи на арбитрите след загуба от ЦСКА 1948


"Пореден мач със спорно съдийство": Клуб от Първа лига скочи на арбитрите след загуба от ЦСКА 1948
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2544 0

От Етър имаха сериозни претенции към съдийството при поражението с минималното 0:1 от ЦСКА 1948. Тимът от Велико Търново загуби, след като единственото попадение падна от дузпа, реализирана от Ивайло Чочев.

"Болярите" пишат, че 11-метровият наказателен удар е нередовен, тъй като до него се стига след ъглов удар, който изобщо не е трябвало да бъде отсъждан. Причината според Етър е, че е имало явна засада на Антонио Вутов.

Освен това от клуба споделиха, че тимът не е получил дузпа в 90-ата минута, когато Ивайло Димитров е бил задържан и съборен в наказателното поле. Ето и как описаха случилото се от клуба:

"ВАР-дузпа и неотсъдена такава донесоха загуба на „Етър“

„Етър“ загуби с 1:0 при гостуването си на ЦСКА 1948 в пореден мач със спорно съдийство. Единственият гол падна в 29-ата минута, когато бе отсъдена дузпа за домакините след намеса на ВАР-съдията Волен Чинков. След центриране от корнер и удар на Елитон с глава топката отблизо закачи лакета на Янко Ангелов и главният съдия Стоян Арсов продължи играта, но намесата на ВАР промени решението му. Самият корнер обаче дойде след като не бе отсъдена явна засада на Антонио Вутов, а за протестите си Мартин Тошев получи жълт картон. В 90-ата минута пък Ивайло Димитров бе задържан и съборен в наказателното поле, но за „виолетовите“ дузпа така и не последва" - гласи съобщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички