Загорчич за думи на Младенов: Не ни дадохте точката, ние си я взехме


Загорчич за думи на Младенов: Не ни дадохте точката, ние си я взехме
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

8814 0

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след равенството с ЦСКА 1:1 на "Българска армия". Специалистът не се съгласи с мнението на своя колега Стойчо Младенов и заяви, че "белите" са си спечелили равенството и точката, а не са ги получили от "червените", както сподели Младенов.

"Взехме равенството, заслужихме го, не са ни го дали. Раздавахме се на 100%, опитвахме се. Това, което се случи в последните секунди на мача, да изравним, бе абсолютно заслужено. Благодарение на тези момчета, дадоха всичко от себе си, успяхме да си вземем 1 точка от "Армията".

Във футбола има много неща, които влияят върху играта. И ние имахме положение, ако го бяхме вкарали, не се знаеше в каква посока отива мача. Най-много ме радва това, което показахме - с 10 човека не спряхме да търсим гола. Имаме си добри момчета, дано продължават по същия начин и ще израстват. 

Трябва да продължаваме по същия начин, още по-здраво, да тренираме, да сме по-силни, да си повярваме. Така трябва да работим и да действаме. Ние не се предаваме, играем с Лудогорец, ще се опитаме да вземем нещо от този мач, ще играем на нашия стадион и се надявам да успеем" - заяви Загорчич пред "Диема спорт".

Ето какво сподели неговият колега Стойчо Младенов, който бе извънредно критичен след равенството между ЦСКА и Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички