Разкритие: Стефанов потрива доволно ръце от трансфера на Кръстев в ЦСКА


Разкритие: Стефанов потрива доволно ръце от трансфера на Кръстев в ЦСКА
Снимка: LAP.BG

2447 0

ЦСКА изненадващо се подсили с нападателя на Славия - Калоян Кръстев, през миналата седмица, като младият стрелец на "белите" подписа контракт за три години с тима от "Българска армия". 

Според информация на "Спортал", един от обещаващите млади нападатели в България е бил договорен между двата клуба за сумата от 250 хиляди евро. Добрата новина за "червените" е фактът, че при бъдещ трансфер няма да се дължи допълнителна сума на Славия, като ЦСКА има 100% от бъдеща сделка за Кръстев. 

Парите, платени за Кръстев, не са никак малко за трансфер на ниво "Първа лига", но "червените" имаха сериозни проблеми в предни позиции, като Стойчо Младенов няма да може да разчита на Бисмарк Чарлс заради трайна контузия, която изискваше и операция. Младокът ще действа като резерва на Жорди Кайседо, като ще е втори нападател в тима от "Българска армия". 

Освен това той ще попълни и състава на ЦСКА за Лига Европа. Ахмед Ахмедов остава при "червените" засега, въпреки че идването на Кръстев ще "изяде" най-вече от неговите минути на терена. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички