Стойчо Младенов извънредно критичен след издънката на ЦСКА: Направи на пух и прах отбора


Стойчо Младенов извънредно критичен след издънката на ЦСКА: Направи на пух и прах отбора
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

22466 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след разочароващото за тима равенство 1:1 в столичното дерби срещу Славия. "Червените" бяха изравнени в последните секунди, а специалистът бе изключително критичен към своя тим.

"По-правилно е, че сами им дадохме точката на Славия. Един добър мач за нас, много положения, дузпа изпуснахме. Това аристократично поведения накрая не е присъщо за ЦСКА, защото ние трябва да играем до края. С човек повече трябваше да вкараме, дузпа изпуснахме. Трябва да покажем по-голяма класа и по-голяма концентрация.

1:0 е много крехък аванс и една ситуация като тази... Ще анализираме случилото се. Отбор, който търси победата, трябва от началото до края да го прави. А вие видяхте какво направихме в края. Може би ни повлия на психиката, че бяхме с човек повече, връщахме много назад топката, с Бусато много комбинираха, а това не трябваше да се случва. Имахме възможност и 2-ри, 3-ти, 4-ти гол, но класата и концентрацията липсваха при завършващия удар. Имахме поведение с едно излишно самочувствие, покритие ще има, когато пребиеш отбора и му вкараш голове. Като резултатът е такъв крехък, не се прави. Като не вкараш, ще ти вкарат.

Позитивното бе многото ситуации, а негативното поведението в края. Жеферсон получи контузия в днешния мач. Ще видим какво е състоянието му до 24 часа. Многото контузии тази година ни пречат изключително много. До този момент се справяхме, надявам се пак да се справяме. Ще преквалифицираме играчи, ако трябва. Всички мачове са тежки, няма лесни. Трябва да излизаме във всеки един мач за победа на всяка цена. Това трябва да се търси от първата до последната съдийска свирка. А не като днес - дадохме им възможност да ни вземат 2 точки.

Хубаво ще е да започнем в Европа без да загубим мач. Прекалено много мислим за следващия мач. Ние не знаем за следващия мач с какъв потенциал ще разполагаме. Имаме нови две контузии, не знаем за следващия мач дали ще са готови. Пак не знаем как ще сглобим състава" - заяви Младенов пред "Диема спорт".

А ето как старши треньорът на Славия Златомир Загорчич тотално противоречи на Младенов след равенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички