Станислав Генчев разкри канен ли е за треньор на Ботев Пловдив


Станислав Генчев разкри канен ли е за треньор на Ботев Пловдив
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2473 0

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев коментира информациите, че е бил канен за наставник на Ботев Пловдив. Младият специалист се спрягаше за основен фаворит за горещия стол на Коматево. В крайна сметка „канарчетата“ от вчера официално назначиха португалеца Бруно Балтазар.

„Получих запитване дали мога да премина в Ботев Пловдив, но аз съм имам договор, няма как да се получи в момента, това е. Един разговор е имало само, другото бяха спекулации. Няма как да напусна Локомотив София в момента, не е само договорът причината", сподели  Станислав Генчев преди старта на зимната подготовка на тима от столичния кв. „Надежда“.

Напуснал е единствено Симеон Славчев. Той замина за Полша, може би всички вече разбрахте. Имаме двама нови - Бруно и вратарят, който пристигна днес. Селекцията е отворен процес, може би ще има още някой нов футболист, но няма да е грандиозна селекция, имаме сглобен отбор. Всеки един футболист, който превъзхожда тези, които имаме, е добре дошъл при нас. Нямаме конкретна цел да вземем заместник на Славчев или на някоя друга позиция, не на всяка цена ще вземем футболисти“, обясни младият специалист въпрос за селекцията в тима. 

Антонио Вутов кацна в България и пристига направо на тренировките. Дуарте пристига утре. Не деля мачовете, следващият е най-важен, това го повтарям и на футболистите, подхождаме сериозно във всеки мач, без значение за първенството или за Купата. На лагера в Турция ще изиграем четири контроли. Не си правим илюзии, че ще е лесно. Най-важното е сега да се направи една добра подготовка, има доста неща, които да подобряваме. Имаме качества, показахме го през първия полусезон", завърши Генчев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Уникална прогноза! Треньор от Първа лига позна, че Мароко ще е сензацията на Световното в Катар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички