Станислав Генчев разкъса от критики Локомотив София след поражението от Войводина


Станислав Генчев разкъса от критики Локомотив София след поражението от Войводина
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1406 0

Треньорът на Локомотив София   Станислав Генчев очаквано не скри разочарованието си след загубата на възпитаниците му от Войводина Нови Сад с 0:2. Това е втора загуба за „столичните железничари“ по време на лагера в Турция след поражението със същия резултат от руския Шинник Ярославл.

Загубата не ме притеснява, защото играхме срещу добър отбор. Притеснителен е начинът, по който ни победиха. Във втори пореден мач освен че не вкарваме, допускаме много леки голове“, изрази опасенията си Генчев.

Играта в защита е под нивото ни, а атаката направо не ми се коментира. Работа е единственото лекарство срещу това. Представянето ни е много далеч от това, което аз искам“, продължи младият специалист.

 „Вярно е, че някои отбори са по-напред в подготовката, но това не трябва да ни служи като оправдание. В  офанзивен план нямаме нужда от подсилване, защото разполагаме с достатъчно качество. Иска ми се привлечем нов играч в отбрана с ляв крак, но това е доста трудно на този етап“, завърши наставникът на Локо Сф.

Вижте репортаж и от самия мач срещу сърбите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички