Вуцов скочи на любимия си клуб: Ще съм най-щастливият човек, ако бием ЦСКА и двата мача


Вуцов скочи на любимия си клуб: Ще съм най-щастливият човек, ако бием ЦСКА и двата мача
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

16541 0

Талантливият вратар на Славия - Светослав Вуцов, вече гледа към следващите двубои на "белите", след като вчера се справиха при визитата си на Янтра Габрово от 1/16-финалите за Купата на България с 4:1. 

В следващите седмици столичани ще гостуват на Лудогорец и ще приемат на два пъти ЦСКА - по веднъж за Първа лига и Купа на България. От много време се знае, че синът на Вили Вуцов симпатизира на "червените", но пред медиите призна, че ще се радва да ги бие. 

Коментарът на Вуцов

"Първият мач след този ни е с Лудогорец в Разград, след това с ЦСКА за Купата и за първенство, след това идва Купата. Ако можем да ги бием, ще съм най-щастливият човек на света и двата мача. Ако не, поне единият. Да сме живи и здрави, имаме мач с Лудогорец, гледаме мач за мач и не бързаме за никъде.

Не, ние нямаме никаква цел. Играем мач за мач. Имаме доста млади момчета, само българи сме. Нямаме някаква поставена цел да вземем Купата или да сме трети. Гледаме да трупаме колкото може повече победи и дай Боже да направим изходящи трансфери. Гледаме да се развиваме", категоричен бе стражът. 

Вижте статистиката, която намигва на Славия в спора с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички