Светослав Вуцов с абсурдна грешка - сравниха я с най-големия кошмар в кариерата на Ники Михайлов (ВИДЕО)


Светослав Вуцов с абсурдна грешка - сравниха я с най-големия кошмар в кариерата на Ники Михайлов (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимка Вуцов: Lap.bg

3275 0

Славия записа изключително важен успех с минималното 1:0 над Етър. Това бе трета поредна победа като домакин за "белите", които се изкачиха до 13-ата позиция с 14 точки от 16 срещи. Успехът бе напълно заслужен, като "болярите" бяха сериозно надиграни.

Той можеше да е още по-изразителен, но Галин Иванов бе спрян от напречната греда през първата част. Към края на срещата обаче Златомир Загорчич и компания можеха да бъдат сериозно попарени след индивидуална грешка.

Тя дойде от един от лидерите в отбора - вратаря Светослав Вуцов. В 73-тата минута бе върната топка от около централната линия към стража. Той подцени ситуацията и не успя да я овладее, въпреки че не бе твърде силна и бе по земя.

В крайна сметка мина под крака му и впоследствие опита да я догони, но не успя. За негова радост той не бе пред голлинията си и тя напусна очертанията, излизайки в ъглов удар.

Някои фенове в социалните мрежи намериха прилика с отиграване на Николай Михайлов отпреди години, когато отново бе на вратата на Левски. Става въпрос за срещата с Вердер Бремен, когато получава подаване назад, но с лош контрол топката се озовава в мрежата му. Вижте и двете ситуации чрез кадрите по-долу в материала и преценете дали има прилики.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички