Случва ли се? ЦСКА все по-близо до мечтан от "червените" фенове трансфер?


Случва ли се? ЦСКА все по-близо до мечтан от "червените" фенове трансфер?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

7428 0

ЦСКА скоро може да зарадва феновете си с новина за привличането на един от силно желаните от тях футболисти. "Армейците" са близо до подписа на вратаря на Славия Светослав Вуцов.

Ситуацията с младока

Това споделя "Мач Телеграф". От информацията става ясно, че стражът се противи за нов контракт с "белите". Той възвърна титулярното си място след завръщането на Златомир Загорчич като треньор на отбора.

Въпреки това, 21-годишният играч отказва да остане още дълго в "Овча Купел". Това не крие и самият президент на клуба - Венцеслав Стефанов, който все пак каза кога ще има яснота по въпроса.

"Надявам се до края на месеца да стане ясно бъдещето му при нас. Сигурни са две неща. Договорът му изтича лятото и мениджъри му мътят главата. Не вярвам баща му да влияе, Светльо е голямо момче. Дал съм му условията и мисля, че в близките седмици ще стане ясно", казва босът на "белите".

Все по-близо до една мечта?

Макар и син на легендата на Левски - Велислав Вуцов, Светослав често демонстрира своите пристрастия към ЦСКА. Именно поради тази причина, както и заради качествата му, мнозина от "червените" запалянковци силно го желаят на "Армията".

Междувременно друг български клуб иска да отмъкне един от футболистите на 31-кратните шампиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички