Всичко или нищо! Феновете на Спартак Варна щурмуват Стара Загора в битка за оцеляване


Всичко или нищо! Феновете на Спартак Варна щурмуват Стара Загора в битка за оцеляване
Снимка: FC Spartak Varna, ФК Спартак Варна

1784 0

Спартак Варна гостува на Берое в Стара Загора в четвъртък (25.05) в изключително важен двубой от 3-ия плейофен кръг на Първа лига.

Всичко или нищо!

"Соколите" се борят за оцеляването си в родния елит. За да се случи това те трябва поне да вземат всичките си срещи до края - срещу "заралии", Септември и Пирин. Възпитаниците на Димитър Димитров обаче трудно биха могли да постигнат това без своите верни привърженици.

"Гонг" информира, че тимът от морската ни столица ще се радва на сериозна подкрепа от страна на запалянковците си в четвъртък. Ултраси от Варна организират транспорт с автобуси и лични коли, а от столицата се очаква да пристигнат студенти и работници.

Ситуацията на дъното

Последните 2 позиции в подреждането на първенството означават сигурно изпадане във Втора лига. 14-ата такава осигурява бараж с 3-ия от втория ешелон на българския футбол.

Към момента варненци са на последно място в таблицата с актив от 21 точки. Пред тях е Хебър с 23, а в негативната зона попада и Септември с 25 пункта. Столичани обаче заемат позиция, осигуряваща има поне още един шанс, с който да защитят елитния си статут.

Междувременно варненци се подсилиха с нов спортен директор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички