Опитният Илиан Илиев изчетка сериозно Спартак Варна след успеха за Черно море


Опитният Илиан Илиев изчетка сериозно Спартак Варна след успеха за Черно море
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

3066 0

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след успеха с 3:2 за неговия тим в градското дерби със Спартак Варна в Първа лига. Опитният специалист направи сериозен комплимент за опонента, като призна, че това е бил един от най-трудните мачове в кариерата му.

Мачът беше доста нервен за нас. Един от най-трудните мачове в моята кариера. Този беше изключително важен и беше много труден за мен. До втория гол футболистите играха почти перфектно. След това се отпуснахме и допуснахме гол, вкарахме трети гол, допуснахме втори гол. Това развали впечатлението от мача. Не трябва да го допускаме.

Резултатът можеше да отиде в друго измерение за противника. Вторият гол падна рано и отпускането дойде или активизирането на противника стана по-рано. Този мач трябваше да се спечели. Бяхме по-добрият отбор на терена и заслужено спечелихме" - започна Илиев.

Старши треньорът на "моряците" отличи и голямата разлика, която се наблюдава при Спартак Варна в сравнение с първия полусезон. Той заключи, че потенциалът на тима "няма нищо общо".

Вижте повече за шоуто във Варна и как Черно море "закотви" Спартак на дъното в страхотно дерби (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички