Бразилец №6 в ЦСКА 1948 - Любослав Пенев е одобрил ляво крило от Серия Б?


Бразилец №6 в ЦСКА 1948 - Любослав Пенев е одобрил ляво крило от Серия Б?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1904 0

Шести бразилец е напът да акостира в ЦСКА 1948, а това ще се случи след Нова година, пише "Тема Спорт" в днешния 28 октомври.

Изданието твърди, че ръководството на "червените" е успяло да уреди ляво крило, което ще пристигне от бразилската Серия Б. Неговото име не се разкрива, но се уточнява, че вече е сложил подписа си върху предварителен договор, който ще влезе в сила от 1 януари 2023 година!

ЦСКА 1948 няма да плаща трансферна сума за него и ще го привлече като 'свободен агент'. Допълва се още, че този футболист за последно се е подвизавал в тима на Сампайо Кореа и е бил наблюдаван на живо от един от скаутите на клуба - бразилеца Том, а старши треньорът Любослав Пенев е одобрил сделката.

В момента при "червените" има петима играчи от Бразилия - Елитон (защитник), Джонатан Перейра (защитник), Октавио (халф), Енрике Рафаел (нападател) и Тиаго Барбоса (бранител), който все още не е дебютирал за отбора.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бразилски футболист на ЦСКА 1948 обясни разликата с ЦСКА и заяви: Срещу Левски е най-голямото дерби в България!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички