Пенев след ремито със Славия: Не си вкарахме положенията, гледаме към Левски


Пенев след ремито със Славия: Не си вкарахме положенията, гледаме към Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1052 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, говори след ремито между "червените" и Славия, което бе част от 15-тия кръг в Първа лига. И двете попадения бяха дело на голмайстора в родния елит - Ивайло Чочев, който имаше и нещастието да си вкара автогол. Специалистът обясни, че възпитаниците му не са се представили лошо, но не са отбелязали положенията си. 

"Направихме добър мач, но не реализирахме достатъчно положения, за да спечелим. Славия играе добре, но ние просто не вкарахме голове. Нещата се получиха, но пропуските ни лишиха от нови две точки. Доволен съм", обясни Пенев, като погледна и към класирането, в което възпитаниците му са втори и с равни точки с първия - ЦСКА, но и с два мача повече. 

"Тази, които получават шанс и играят повече или по-малко минути, трябва да защитават претенциите. Доволен съм, изиграхме силен мач, особено второто полувреме. Добър ритъм, но не можа да се получи.

Винаги очаквам положителни резултати и в момента най-важно е състоянието на футболистите и подготовка за следващия мач с Левски", допълни "червената" легенда с препратка към визитата на столичани на Левски в следащия кръг. 

Ето как се разви двубоят между Славия и ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички