Венци Стефанов изригна срещу 3 важни фигури в родния футбол: Заклаха ни като гергьовско агне


Венци Стефанов изригна срещу 3 важни фигури в родния футбол: Заклаха ни като гергьовско агне
Снимка: Lap.bg

1916 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна, след като снощи реферът Ивайло Стоянов – Сватбата отмени дузпа в полза на „белите“ срещу Арда. В крайна сметка кърджалии стигнаха до победата с 1:0.

Бесният Стефанов отправи гневен въпрос към шефа на футболните съдии у нас Виктор Кашай, отговорника за VAR в България Петър Петров и президента на БФС Борислав Михайлов.

"Продължавам да съм бесен! Докога? Искам да попитам най-сериозно унгареца Кашай, Петър Петров и президента на футболния съюз - докога? Колко още ще продължава този произвол? Кога ще се сложат нещата в ред? Идват разни нехранимайковци и ти режат главата. А на всичко отгоре и жълт картон за симулация на нашия футболист, сега и картон трябва да плащаме. Плащаш такси, плащаш за VAR, а накрая? Взимат пари и те колят като гергьовско агне - това снощи си беше чисто клане!“, избухна Стефанов пред „Спортал“.

Ще ми отговори ли съдийският шеф? А отговорникът по VAR какво ще каже? Съдията във фургона над главния съдия ли е? За какво тогава имаме главни съдии? Направо да сложат фургона в центъра на терена. Отсъдена беше дузпа, която я имаше, а те я гледат четири минути с VAR. На съдията му е казано, че няма дузпа, после са му пуснали избрани повторения. Значи първо "чакай, чакай, няма дузпа, недей", после му пускаш избрани повторения, на които трудно се вижда дузпата. Това какво е?“ продължи той.

Докога? Питам и президента - докога така? Крайно време е тези, които взимат заплата, за да подобрят съдийството и футбола, да започнат да го правят. Иначе така ли все ще я караме. Това е подигравка с тези, които си даваме парите за родния футбол", завърши Стефанов.

А ето защо Йон Бакеро си тръгна от Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички