ВИДЕО: От Черно море пускат жалба срещу Чинков и ВАР реферите на мача с Лудогорец


ВИДЕО: От Черно море пускат жалба срещу Чинков и ВАР реферите на мача с Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4202 0

От Черно море все пак ще реагират срещу съдийството на мача им с Лудогорец снощи. Те ще пуснат жалба срещу главния рефер на дербито - Волен Чинков, и ВАР съдиите Георги Кабаков и Мартин Маргаритов. Новината обявиха от клуба на страницата си във Фейсбук.

От какво са недоволни във Варна?

"Моряците", които загубиха с 1:3 в Разград, са недоволни най-вече от неотсъждането на дузпа за нарушение на Серджио Падт срещу Андреяс Калкан в наказателното поле.

Те пуснаха и видео, на което освен този момент, показват и ситуация от предишен мач срещу "орлите", в който Георги Гинчев отсъжда дузпа в полза на шампионите за нарушение на Васил Панайотов.

Какво казаха "моряците"?

"В едната ситуация Георги Гинчев отсъжда дузпа и втори жълт картон за Васил Панайотов, във втората - без реакция от Волен Чинков и ВАР в 47-ата минута на двубоя, което повлия на крайния резултат!

Пускаме жалба срещу главния рефер на срещата в Разград - Волен Чинков и ВАР съдиите Георги Кабаков и Мартин Маргаритов!", пишат варненци към видеото. След загубата изненадващо Илиан Илиев не каза нищо за съдията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички