Фал навсякъде, но не и в наказателното поле? Чинков не даде дузпа за Черно море срещу Лудогорец (ВИДЕО)


Фал навсякъде, но не и в наказателното поле? Чинков не даде дузпа за Черно море срещу Лудогорец (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5707 0

Два от тимовете в челото на българската Първа лига Лудогорец и Черно море влязоха в изключително зрелищен сблъсък, завършил при 3:1 за домакините в Разград. Резултатът бе открит преди да са минали и десет минути игра, когато Дани Мартин се разписа още при дебюта си за "моряците".

На полувремето обаче шампионът не само че бе обърнал резултата, но и имаше аванс от две попадения. Това се случи след два гола на Руан Секо (12' и 36'), както и един на капитана Якуб Пьотровски (42').

Гостите бяха подкрепени от солиден брой свои привърженици въпреки неудобния начален час в работен ден. Доста пъти те изказаха недоволството си от отсъждания на главния съдия Волен Чинков, като той вбеси и старши треньора Илиан Илиев и футболистите на Черно море в няколко ситуации.

Спести ли Волен Чинков дузпа срещу Лудогорец?

Черно море с големи претенции към Чинков в мача с Лудогорец

Това най-често се случваше при положения, в които "моряците" имаха претенции за неотсъдени нарушения в тяхна полза, както и за твърде леко дадени такива за разградчани. Те имаха и претенции за дузпа в няколко случая.

Най-сериозни и основателни изглеждаха тези точно в началото на второто полувреме. Тогава Аслак Фон Витри, който сбърка фатално за първия гол, отново не бе убедителен и върна спорно топката към Серджо Падт, а Калкан се втурна на спринт.

Играчът на Черно море бе близо до това да играе с топката, но тя бе изчистена току пред погледа му от нидерланския страж. Проблемът бе, че след това той спря бутоните си в глезена на опонента. Това се отсъжда като фал навсякъде по терена, като дори се гарнира с жълт картон, но Чинков явно се постресна от факта, че е в наказателното поле.

ВАР също не се намеси, тъй като явно прецени, че това не е 100%-ова съдийска грешка именно поради това, че вратарят играе първо с топката. Можете да видите ситуацията чрез кадрите по-долу в материала. Интересното е, че Илиан Илиев, който е доста критичен, не коментира Чинков след мача.

*Ситуацията с потенциалната дузпа можете да видите от 3:50 минута на видеото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички