Илиан Илиев подмина Чинков и обяви: Със сигурност срещу ЦСКА ще се постараем за по-добър мач


Илиан Илиев подмина Чинков и обяви: Със сигурност срещу ЦСКА ще се постараем за по-добър мач
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

24133 0

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, сподели мнението си за изминалата визита на "моряците" в Разград, с която бяха свалени от върха. Те бяха победени от Лудогорец с 1:3, въпреки че поведоха в резултата още преди да са изминали и десет минути игра.

Илиев даваше наставления през целия мач

Коментарът на Илиев

Селекционерът на националния отбор по футбол на България, изненадващо или не, но не коментира главния арбитър на двубоя Волен Чинков. Илиев на няколко пъти през срещата реагира бурно на негови отсъждания, а "черешката" бе ситуация, в която Падт настъпи с бутонките Калкан, след като преди това изчисти топката, но нито Чинков, нито ВАР прецениха, че има фал в наказателното поле. Илиев обясни, че Черно море се е подвел по емоцията и не е играл разумно в някои моменти от първата част.

"Не мисля, че точно изравняването на резултата оказа вляние. Вторият и третият гол бяха елементарни. Малко се подлъгахме по емоцията, отколкото да изиграем мача както през второто полувреме. Повече с акъл, отколкото със сърце. Не може такива голове на контраатака да допуснем, ако искаме да се борим за предно класиране.

Още: Фал навсякъде, но не и в наказателното поле? Чинков не даде дузпа за Черно море срещу Лудогорец (ВИДЕО)

Изиграхме си мача, както искахме - започнахме го така. Непредизвиканите грешки за втория и за третия гол ни костваха да вземем нещо. Андреас, ако беше вкарал ситуациите си през втората част, се връщахме в мача. Създадохме достатъчно положения, но не успяхме. Казах и на футболистите, че има мачове, в които трябва да играем по-умно. Подведохме се на емоциите, благодаря на феновете, че ни подкрепиха по този начин.

Допуснахме грешки, но със сигурност не са поради липсите на футболисти, заради това сме един отбор. Почнахме с 4-5 юноши от нашия отбор, израства се с мачове. Не сме отбор, който като вкара, се прибира. Беше и много рано за това. Лудогорец наказва и малкото ситуации, които им даваш. Не може да допускаме такива грешки" - започна той пред "Диема спорт".

Илиан Илиев и Черно море гледат към ЦСКА

Впоследствие бе попитан и за предстоящия дуел срещу друг от тимовете в челото - ЦСКА - дали срещата идва в "добър момент". "Като не побеждаваш, няма добри моменти, така че дали идва в добър момент мача, или не... Със сигурност ще се постараем за по-добър мач срещу ЦСКА" - каза още той.

А всичко за "моряците" тръгна добре срещу "орлите". Вижте чрез какъв гол след груба грешка Черно море успя да поведе срещу Лудогорец (ВИДЕО)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички