Весела Лечева коментира думите на Борислав Михайлов: Нищо не ни пречи да мечтаем


Весела Лечева коментира думите на Борислав Михайлов: Нищо не ни пречи да мечтаем
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1386 0

Настоящият служебен министър на спорта - Весела Лечева, даде интервю пред "БНТ", в което коментира изявлението на Борислав Михайлов от вчерашния 20 септември, в което шефът на БФС заяви, че се надява до 1-2 години да имаме стадион, който може да приеме финал на голям европейски турнир:

"Нищо не ни пречи да мечтаем. Трябва да си поставяме високи цели и да ги преследваме. Ще кажа нещо по повод домакинствата - в цял свят те подпомагат икономиката. Тук забелязваме бегли наченки на ползите от тях. Един голям футболен форум би донесъл изключително много. Той ще подпомогне футболната индустрия и туризма", изрази мнението си Лечева и уточни:

"Всичко е въпрос на диалог между държавата, Столична община и футболната федерация. Все още липсва проект за нов стадион, не е уточнено и мястото, където може да се изгради. "Васил Левски" е красив стадион, но е морално остарял и не отговаря на съвременните изисквания. Но едно е ясно - не може държавата да бъде инвеститор навсякъде".

"Държавата отдели доста средства по отношение на големи спортни обекти - "Арена Армеец", "Колодрума", залата в Русе, залата в Бургас. Националният стадион е красив, но морално остарял, трябва да има нов, но е въпрос на диалог", повтори Весела Лечева.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Борислав Михайлов: Първенството е много интересно, има яки мачове, ЦСКА и Левски изиграха хубав двубой!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички