Радостин Василев поиска и получи право на отговор след "внушения" на Весела Лечева


Радостин Василев поиска и получи право на отговор след "внушения" на Весела Лечева
Снимка: БГНЕС

2529 0

Бившият министър на младежта и спорта Радостин Василев поиска и получи право на отговор от bTV по повод изказване на служебния спортен министър Весела Лечева в ефира на националната телевизия.

Василев видя в публичните изказвания на Лечева "опит за внушения и манипулации". bTV е предоставил право на отговор на Василев, който ще гостува в "Тази сутрин" във вторник.

Ето какво написа Радостин Василев във Фейсбук: 

"Здравейте приятели,

В петък станах жертва на недопустим опит за внушения, манипулации и намеса в предизборната кампания от страна на Весела Лечева по bTV. Служебният министър на младежта и спорта продължава с предизборната си агитация в полза на ГЕРБ чрез внушения и полуобвинения във всяко нейно телевизионно участие.

Госпожата, назначена от Румен Радев в ММС, показва единствено некомпетентност и зависимост от сенчестите кръгове на ГЕРБ, които аз прочистих, а тя усилено връща във всички дружества, свързани с министерството на младежта и спорта.

В тази връзка получих право на отговор и утре от 8:30 часа ще бъда на живо в ефира на предаването "Тази сутрин" по bTV."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички