Венци защити Загорчич след загубите, но нападна друг треньор: Много е слаб


Венци защити Загорчич след загубите, но нападна друг треньор: Много е слаб
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

19149 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че Златомир Загорчич ще остане начело на отбора. "Белите" са в серия от три поредни поражения в Първа лига - от Лудогорец, Хебър и Ботев Враца.

Стефанов определи допуснатите грешки при пораженията като "по-скоро индивидуални, отколкото треньорски", визирайки футболистите на отбора. Той не пропусна да сподели и от "своите бисери":

"Няма да сменяме Загорчич. Работим заедно, не му е поставен ултиматум. Да, загубихме последните три мача. И трите нещастно, за жалост. Допуснахме доста грешки, но те са по-скоро индивидуални, отколкото треньорски. Търсим вината в себе си и се борим да се върнем в старото състояние. Имаме доверието на Загорчич.

Като взема сопата... Може и да набия футболистите, ако това ще реши нещата, в кръга на шегата го казвам. Те трябва да имат в главата и в сърцето, не са малки деца. Смятам, че разбират ситуацията и ще се справим в предстоящите мачове" - сподели Стефанов за "блиц".

Стефанов защити Загорчич, но не бе никак благосклонен към Анте Шимунджа, който преди секунди бе уволнен: "Всички сме изненадани от загубата на Лудогорец от Пирин. За мен Лудогорец имат много слаб треньор - Анте Шимунджа, даже не зная дали още им е треньор".

Той не пропусна да захапе и един от софийските грандове. Венци Стефанов "гръмна" по ЦСКА и посочи защо нямали национали, повикани от Кръстаич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички