След двубоя във Враца: Загорчич поиска среща с шефовете на Славия, а Моралес недоволства от единия червен картон


След двубоя във Враца: Загорчич поиска среща с шефовете на Славия, а Моралес недоволства от единия червен картон
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

7381 0

Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, не бе никак доволен от загубата с 1:0 от Ботев Враца. Мачът бе белязан с гол в края, както и 3 червени картона, а Загорчич е категоричен, че иска разговор с ръководството на столичани.

Загорчич ще очаква разговор на високо ниво в Славия

Контролирахме играта и имахме ситуации, както срещу Хебър, така и срещу Ботев Враца. Имаше липса на концентрация. Трябваше да покажем по-голямо желание. Не мога да обвиня футболистите. Направихме всичко възможно, за да спечелим, но не успяхме.Ще си говорим отворено и за всичко, което се случва. Искам отворен разговор с ръководството, просто да видим какви са ни амбициите."

"В трите мача получихме голове в последните минути и нямахме време да се върнем. Изпуснахме доста голови положения, трябва да бъдем доста по-концентрирани. В момента трябва да се направи някаква промяна. Ще говорим утре с шефовете".

Даниел Моралес не е доволен от червения картон на Кавдански

"Славия игра една идея по-добре от нас, но тези момчета имаха достойнство към мача, а аз отношение, за да ги тренирам. Славия изигра хубав мач, а пък аз пожелавам един хубав край на сезона за Ботев Враца", заяви Моралес след двубоя.

"Стигна се до нерви, защото и двата отбора искаха да победят. Нормално е да има грешки. Червеният картон на Кавдански беше пресилен. Доволен съм, че излязохме победители. Работата на целия отбор беше добра. Вкарахме гол, но през първото полувреме те имаха по-чисти положения", допълни още той. Срещата между двата отбора се изнерви в края и цели 3-ма футболисти бяха изгонени само в рамките на 17 минути.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички