Венци Стефанов "гръмна" по адрес на ЦСКА: Посочи защо "червените" нямат национали


Венци Стефанов "гръмна" по адрес на ЦСКА: Посочи защо "червените" нямат национали
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

20835 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов често дразни привържениците на столичните грандове ЦСКА и Левски със свои изказвания по техен адрес. Този път под прицела на Стефанов попадна временният лидер в родната Първа лига.

Повод за президента на Славия се оказа фактът, че ЦСКА няма нито един повикан футболист от Младен Кръстаич, за да играе в европейските квалификации и да представлява националния отбор по футбол на България.

Припомняме, че сред избраниците на сръбския наставник на "лъвовете" има представител на Славия, но само един футболист - за разлика от предишни случая. Става въпрос за вратаря Светослав Вуцов. Колкото до липсата на играчи на ЦСКА, той заяви:

"Кой от ЦСКА да извика? Те имат само един Турицов. Друг българин не виждам при тях, който да има качества за националния отбор" - заяви Стефанов пред "блиц". Сред твърдите титуляри на "армейците", които са българи, можем да причислим и бранителя Християн Петров.

Следващият двубой за Саша Илич (който е наказан) и компания е тежък - срещу третия в класирането. От БФС взеха решение дали ще преместят ЦСКА 1948 - ЦСКА на Националния стадион и вбесиха "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички