Венци Стефанов: Заради компромиси на съдиите имаме 8 души осакатени

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира случващото се в клуба от "Овча купел" пред "Тема Спорт". Стефанов се оплака от това, че тимът страда от множество контузии, като заяви, че "осем души са осакатени".

"Докато има такива футболисти, както и съдии, които правят компромиси, ще е така. Имаме 8 души осакатени. От мача с Черно море четирима се прибраха с контузии. Не един, а четирима. Но нищо, както и да е. Даваме път на млади момчета, знаете как е при нас", заяви Венци Стефанов.

Що се отнася вратарския пост, босът на Славия заяви: "Стергиакис беше контузен в един момент и затова Георгиев започна да пази. Случи се така обаче, че Георгиев се справя добре и затова Стергиакис е резерва. Иначе, докато пазарът е отворен, той може да бъде продаден."

В България ги плюят, в Европа ги възхвалят - що е то?

В България ги плюят, в Европа ги възхвалят - що е то? Навярно ви се струва лесен отговорът на тази гатанка. И да не ви е дошло на ум, то снимкат...

"Миналата година го искаха няколко отбора, но нищо не се случи. Докато слуша мениджъри и роднини е така. В Славия никой няма стопроцентово запазено титулярно място. Всеки да си отваря очите и да се бори за мястото си", завърши Стефанов.

А как Венци Стефанов коментира "обръщалките" в мачовете преди известно време - припомнете си в този материал на SportLive.bg

Още по темата

Please select answer!