Борислав Попов: В знак на уважение към хората им предоставяме химически тоалетни


Борислав Попов: В знак на уважение към хората им предоставяме химически тоалетни
Снимка: БГНЕС

1462 0

Протестът срещу Българския футболен съюз стартира символично в 12ч. с палатки пред сградата в Бояна. Часове преди обяд фенове на ЦСКА започнаха да пристигат на мястото, като по-късно там дойдоха Стойчо Младенов, щабът на треньора, както и Димитър Бербатов. 

Преди началото на протеста, вицепрезидентът на БФС Борислав Попов излезе и проведе разговори с полицаите пред централата. Чрез медиите той уведоми протестиращите, че футболният съюз е поръчал химически тоалетни за тях. Също е разрешен и достъпът до барчето на сградата при спазване на добро държание. 

Един от лидерите на феновете на ЦСКА - Иван Велчев-Кюстендилеца, заяви, че сами са си поръчали всичко и никой няма намерения да прави оборот на футболния съюз. 

Към Борислав Попов бе зададен въпрос относно протеста пред сградата и за това, дали хората вътре се притесняват, на който вицепрезидентът не даде ясен отговор.

"Може би трябва госпожа Фандъкова да се притеснява, все пак това е общинска собственост. Щом  имат разрешение, значи всичко е наред, законът е един за всички", довърши той. 

Межувременно Иван Велчев разкри за масов протест в центъра на София в петък с невиждано клубно обединение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички