Венци Стефанов след 0:8 в Шампионска лига: Много е тежко, никой не ме чува


Венци Стефанов след 0:8 в Шампионска лига: Много е тежко, никой не ме чува
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2995 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю пред "Блиц", в което коментира тежкото поражение на "белите" в младежката Шампионска лига. На 14 септември тимът на Иван Иванов инкасира 8 гола от гръцкия Панатинайкос.

"Много е тежко, много, но това е жестоката действителност. Нека не звучи като оправдание, но Билал - момчето, което ни вкара 4 гола, струва 10 милиона долара. Той е египетски национал. Албанецът Леандро, отбелязал хеттрик срещу нас, също струва немалко пари", започна Стефанов.

"Освен това в Панатинайкос имаше и играчи на по 21 години, което също очаква влияние. Гърците имат супер тим и ще видите, че ще стигне далеч в Европа. При нас всички са на 18 години. А след трансфера на Мартин Георгиев в Барселона в защита не сме много стабилни".

"Но реално истината е, че трябва повече да се работи в децата у нас. Трябва да им се дава шанс. Няколко пъти казвам на Боби Михайлов и на другите важни кадри от БФС, че всички отбори, които имат повече от четирима чужденци, трябва да плащат данък "клуб" и парите да се дават на отбори, поощряващи младите. Но никой не ме чува. Глас в пустиня", продължи президентът на най-стария столичен клуб.

"Вярвам, че загубата няма да се отрази тежко на момчетата. Няма да се отрази и на кариерата на Иван Иванов, него го чака добро бъдеще като наставник. Иван е мъжкар. Иван търси винаги грешките и съм сигурен, че ще си вземе поука от тежката загуба. Защото вина имаме всички. Но с навеждане на главите няма да стане", каза още 72-годишният Стефанов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Александър Димитров повика 23-ма футболисти за мачовете на България U21 (пълен списък).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички