Венци Стефанов: От ЦСКА имаха интерес към Радослав Кирилов, но не изпратиха оферта


Венци Стефанов: От ЦСКА имаха интерес към Радослав Кирилов, но не изпратиха оферта
Снимка: Lap.bg

2397 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, даде обширна пресконференция, на която засегна много от актуалните теми около клуба. Една от тях е вече потвърденият трансфер на нападателя на "белите" Радослав Кирилов в новосъздадения ФК ЦСКА 1948. Националът беше спряган за ЦСКА, но босът разкри, че "армейците" не са изпращали оферта. 

"Ради е на 30 години. Сега е в силата си и е нормално в последните години от кариерата си да спечели повече пари, защото все пак трудовият живот на един футболист не е много дълъг. След 30 отива към своя залез. Миналата година имаше питане от ЦСКА, но оферта не. Тази година никой от ЦСКА не се е обаждал за Ради Кирилов", заяви Стефанов пред медиите.

"Пишеха се съчинения по картинка. За Ради Кирилов все още има сериозна оферта от Саудитска арабия, която щеше да е по-добре и за него, и за Славия, но се мотаят трета седмица. Има разписана оферта между Славия и клуба от Саудитска арабия, но няма параметри за Ради Кирилов. Офертата на ЦСКА 1948 е добра за всички страни и ние я приехме. Наближава краят на трансферния прозорец и смятам, че Ради трябва да бъде сигурен за бъдещето си. Договорът му е за 3 години, след 3 години ще се върне в Славия.

Славия има достатъчно резерви, добър тил. Имаме млади играчи. Виждате, че нашите футболисти до 19 години ще играят в ШЛ. От трите мача, които играха в Трета лига, спечелиха 2 и то срещу корави противници. Децата не се уплашиха. Трябва да кажа, че на мача в Гоце Делчев бяха сложили съдия, който позволи да бъдат малтретирани наши играчи. След мача бе ударен наш играч, а съдията от Пловдив не му показа дори картон.

Вярвам в младите момчета. Сигурен съм, че бъдещето е при тях. Дали ФК ЦСКА 1948 е по-голям клуб от Славия? За мен от Славия по-голям клуб няма. Каквото и да ме питате, това е моето мнение. Финансовите параметри за Ради и за Славия са добри и смятам, че професионалният футбол е бизнес. Имаме добри деца и ще се радвам, ако Загорчич даде път на още 1-2 млади дарования от школата на Славия“, допълни още той.

Ето какво каза Стефанов за напусналия изненадващо Йон Бакеро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички