Шеф в Берое: Очаквам съдиите да компенсират Славия след загубата от ЦСКА, гледаме нов футболист


Шеф в Берое: Очаквам съдиите да компенсират Славия след загубата от ЦСКА, гледаме нов футболист
Снимка: Anna Georgieva / LAP.bg

1991 0

Председателят на СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола - Берое“ адвокат Светослав Миневски направи интересно изказване по повод предстоящия двубой на старозагорци със Славия. Според него е възможно "белите" да получат "компенсация" от съдиите, след като недоволстваха от тях в последния двубой срещу ЦСКА. Той разкри и подробности около селекцията на "зелените".

Приключи ли селекцията на Берое до зимата?

"Бюджетът не ни позволява привличането на скъпи футболисти. От няколко дни на проби в отбора е централен защитник от Мадагаскар. Не сме взели решение дали ще остане. Първоначалните впечатления за него са, че има бързина, качества и агресия.

Отдавна обаче не е играл футбол и физически не стои много добре. Предварителната договорка е, че ако остане, договорът с него ще е до зимата. След това ще мислим дали е целесъобразно привличането му в дългосрочен план", заяви Миневски.

Предстои гостуване срещу Славия. "Белите" недоволстваха при загубата от ЦСКА с 2:0 в последния кръг. Очаквате ли те да бъдат толерирани срещу Берое?

"Отговорът ми се съдържа във въпроса. Ясен е. Съдийската комисия е независима. Не се ангажирам да я оценявам. Но обикновено, когато от някой клуб и в частност от този софийски отбор изкажат възмущение от съдийството, обикновено биват компенсирани", допълни още той.

Ето какво каза Миневски относно евентуална смяна на собствеността при старозагорци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички