Венцеслав Стефанов отново погна Съдийската комисия и съдийството в България


Венцеслав Стефанов отново погна Съдийската комисия и съдийството в България
Снимка: Martin Atanasov / LAP

1788 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов отправи призив към съдиите да ръководят мачовете обективно и да се придържат към правилата.

" Единственото, което искам е да няма такова безобразно съдийство (б.а. – главен рефер бе Ивайло Стоянов), както бе в Кърджали преди седмица. Надявам се, че няма да бъде такова и срещу Локомотив София. Не отсъдиха в полза на Славия две дузпи, чисти положения, в които ясно се видя, че има нарушения. Тези, които отговарят за ВАР се подиграха, просто безумие", заяви Стефанов пред "Тема Спорт".

Той отговори и на въпрос за решението на БФС по програмата на УЕФА – CORE – рефери от Хърватска и Белгия да ръководят мачове в Първа лига, както и родни съдии да надуват свирката в споменатите шампионати.

" Виждате какво се случва – в собствената ти държава да те командват други хора. Има джендърски, мендърски изпълнения. Нищо не ме учудва. До такава степен съм претръпнал, дано само да сме живи и здрави. Ще го преживеем и този парадокс. Тези съдии как ще свирят в България не знам, след като в споменатите държави ръководят мачове за много повече пари. Важното е българските рефери да имат по-голям респект към клубовете и нещата ще се променят".

За двубоя със столичните "железничари" наставникът на белите Златомир Загорчич няма проблем по състава си и ще заложи на най-доброто, с което разполага.

Вижте още: Славия научи съперниците си за Младежката шампионска лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички