Венци Стефанов с коментар за последните събития в БФС: Михайлов не е идеален, но има авторитет!


Венци Стефанов с коментар за последните събития в БФС: Михайлов не е идеален, но има авторитет!
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1886 0

В последните дни напрежението по оста Димитър Бербатов - Борислав Михайлов отново се разгоря с пълна сила, като този път поводът бе спирането на процедурата по вписване на решенията, взети по време на Извънредния конгрес на 12 октомври, от страна на Софийски градски съд.

Впоследствие пък излезе и новината, че Националната футболна база в Бояна е обект на разследване от страна на Прокуратурата и "Икономическа полиция"... Съвсем очаквано, днес (18 ноември) в медийното пространство се появи и мнението на президента на Славия Венцеслав Стефанов, който отговори на въпроси по темата пред "БНТ":

Шефът на "белите" смята, че Бербатов няма желание да промени нещо в родния футбол, а просто иска да управлява, но призна, че Михайлов не е идеален и заяви, че политически сили са упражнили натиск на конгреса:

"Той каза - аз не мога да управлявам с Михайлов - той не иска да направи нещо за българския футбол, той иска да управлява. Това, което те сега го използват, е много долна инсинуация. Сигурно е имало пропуски в управлението на базата. Да, трябва да се променят. Да, Боби Михайлов трябва да промени много неща. Да, Боби Михайлов не е идеален. Но той има безспорен авторитет", заяви Стефанов в началото.

Четете тук: Интервю със Светослав Вуцов след дебюта му за България!

"Кога Бербатов казва истината? Тогава, когато излезе на конгреса и каза, че всичко е точно и коректно или сега, когато някой го ръчка отзад и го кара да говори небивалици", допълни президентът на Славия, визирайки Петър Величков, който е част от екипа на бившия футболист на Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

"Политически сили също упражниха своя натиск. ОК, добре, може би Борислав Михайлов ще бъде сменен рано или късно, но нека бъде сменен от достойни хора", добави още той, а на въпрос дали Димитър Бербатов е достоен, Венци Стефанов отговори така: "Абсолютно не е достоен!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички