Борислав Михайлов: Димитър Бербатов е фабрика за лъжи, всичко, за да е президент на БФС


Борислав Михайлов: Димитър Бербатов е фабрика за лъжи, всичко, за да е президент на БФС
Снимка: LAP.bg / колаж на SportLive

1652 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов използва новата си лична страница в социалната мрежа Фейсбук, за да се обърне към Димитър Бербатов, който бе главният му опонент на извънредния конгрес преди малко повече от месец.

Михайлов отправи големи думи, като определи Бербатов за "фабрика за производство на фалшиви новини, лъжи и манипулации", като заключи, че всичко това се прави от него с цел "да седне на президентския стол на БФС". Ето и всичко, което написа Борислав:

"Тъжно е, че човек като Димитър Бербатов, който има заслужено място в историята на българския футбол, се е превърнал във фабрика за производство на фалшиви новини, лъжи и манипулации. Воден от една-единствена цел - да седне на президентския стол на БФС.

При това след като загуби на извънредния Конгрес.

Вместо да влага толкова много енергия и усилия в създаването и тиражирането на неистини, може да насочи всичките си възможности в градивна посока. Например да помисли и заедно с екипа си да кажат с какво биха могли да помогнат на българския футбол. Защото за доброто на българския футбол може да работи всеки по всякакъв начин от всяка позиция. Стига да има желание и да може.

Бербатов очевидно има огромно желание. Очаквам да покаже, че наистина иска да работи за българския футбол, а не му е самоцел президентският пост на БФС.

Защото с действията си до момента, той не помага на българския футбол.

Тиражирането на "новини" за проверки от икономическа полиция и Прокуратурата, за не подадени навреме документи на БФС, за отказ на Софийски градски съд да впише решенията, взети на извънредния Конгрес, имат само една цел - да вредят на българския футбол.

Истината и фактите по тези теми коментира днес изпълнителният директор на БФС Борислав Попов".

От БФС вече се защитиха посредством Борислав Попов, който отговори на многото свързани теми от сутринта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички