Венци Стефанов пред БФС: Гадже не съм чакал толкова, колкото Бербатов


Венци Стефанов пред БФС: Гадже не съм чакал толкова, колкото Бербатов
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

3772 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов продължава публичната си война срещу кандидата за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов. От няколко часа Стефанов се намира пред централата на БФС в Бояна, където чака Бербатов за "мъжка среща".

"В Бояна съм и чакам Бербатов. Да видим дали ще дойде - аз съм тук и го чакам", каза Стефанов пред колегите от "Спортал". Той е пристигнал в Бояна още около 10 часа тази сутрин, като се надява, че Бербатов ще дойде в Бояна, за да проведат среща.

Стефанов иска да разговаря с Бербатов заради протеста пред БФС от миналата седмица. Босът на Славия смята, че именно Бербатов е подстрекавал децата на протеста да хвърлят различни предмети към фасадата на футболната централа.

Преди минути Стефанов заяви следното пред колегите от "Блиц": "Няма го момчето, но той си знае. Ако иска да идва. Ще го почакам още малко и ще си ходя. Аз гадже не съм чакал за среща толкова дълго, колкото него. От 10 часа съм в "Бояна" и го чакам."

"Искам да се видим и просто да му кажа, че такава простотия, която извършиха в четвъртък... нечувано е това. Да се крие зад деца и само да говори по медиите, вместо да работи. Той съсипва нещо, което е изгрaдено от други. Подстрекаване на непълнолетни към вандалщина - това е правосъдно", добави Венци Стефанов.

Наскоро Венци Стефанов пак изригна срещу Бербатов, като го нарече "много прост" (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички