Петър Величков отговори на Венцеслав Стефанов: Явно се е объркал, а той има и голям пропуск за устава на БФС


Петър Величков отговори на Венцеслав Стефанов: Явно се е объркал, а той има и голям пропуск за устава на БФС
Снимка: Lap.bg

4706 0

Бившият член на Изпълкома на БФС и настоящ член на екипа на Димитър Бербатов - Петър Величков, отговори на президента на Славия Венцеслав Стефанов. По-рано шефът на най-стария столичен клуб го „посъветва“ да отиде на доктор.

"Венци Стефанов явно се е объркал, не е разбрал шегата по отношение на Михайлов. След забраните ми към бившия президент на БФС казах "сега сериозно". Идеята ми беше да сравня стойността на наказанието, наложено ми от освободения Изпълком със стойността на наказанието, което аз наложих на Михайлов. И на двете е никаква. Явно, че уважаваният от мен Венци Стефанов наистина е взел това насериозно и се е притеснил за здравето ми. Оценявам това. И ако продължа шегата, наказанието, което наложих на Михайлов, няма да му създаде неудобства“, заяви Величков пред „Спортал“.

„Той и без това отдавна не се занимава с футбол, а с инвестиционна политика. Отдавна не ходи на стадионите и не следи българското първенство. По отношение на това дали могат членове на Изпълкома да заемат длъжности в БФС, явно Стефанов е пропуснал, че уставът беше променен и това е възможно“, продължи той.

„Край с формалните участия в Изпълкома. Това е изпълнителен орган, а там трябва да се работи в него и да присъстват ключовите оперативни ръководители на БФС", обяви още Петър Величков.

А ето какви са поредните тесли на БФС за клубове, подкрепили Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички