Венци Стефанов пак изригна срещу Бербатов: Много е прост!


Венци Стефанов пак изригна срещу Бербатов: Много е прост!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

17915 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи поредното си култово изказване след успеха с 1:0 на „белите“ срещу Арда. Шефът на най-стария столичен клуб изрази мнението си не само за мача, но засегна и актуалните теми около драмите, свързани с БФС.

"Получи се тежък мач. Те също имаха своите положения. Не съвсем опасни, но нали знаете, има го във футбола. Най-важното е, че победихме. И най-грозната победа е по-хубава от загуба", коментира Стефанов.

"Преди 2-3 месеца поканих Бербатов и хората му на диспут. Не се яви никой. Казах му като иска да дойде. Не при тия дечица, които ги е изкарал да трошат. За мен този човек трябва да понесе цялата тежест на закона. Да закараш децата, да ги подстрекаваш. За мен трябва да бъде наказан за подстрекаване за извършване на вандалски действия. Искам да го питам за какво иска да стане президент", изригна шефът на Славия.

"Не смея да му обясня, защото ще помисли, че живеем в Аборигения. Съмнявам се Бербатов да бъде вписан. След като можеш да претендираш, че 60-70 клуба са застанали зад теб и си законния президент, значи си много прост. В българския футбол има над 600 клуба. Би трябвало малко да се чукнеш в главата, ако има нещо в нея. До момента виждам само желания без никакво покритие. Щял да направи много неща. Как? Ще извади пари от джоба си?", продължи той.

"Ако ми покажете един човек, който е пил едно кафе от него... Аз ще бъда в понеделник в Бояна. А той дали ще дойде? Той дойде, когато нямаше никой там. Ще го видим дали има панталони. Да каже какво иска. Иска да стане президент. Ние само на конгреси ли ще си играем. Вместо да работим за футбола, той иска да прави конгреси. Стига толкова“, отсече Стефанов.

„Ако съм на мястото на Боби Михайлов, ще направя един конгрес, да го сапунисат и да си ходи. Той ще бъде президент. Единият ще живее в Испания, другият в Англия. Как я виждате тая? Не я виждате. Нека да знаят хората. По Skype? Ще казваме на този мач тоя ще е съдия, тоя ще е делегат и на Skype ще се разбираме. Айде стига. 27 години се занимавам с тия неща. Това е глупаво", завърши шефът на „белите“.

А ето как вчера Венци Стефанов предизвика Бербатов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички