Венци Стефанов: Победихме най-трудния противник от последните 3 мача


Венци Стефанов: Победихме най-трудния противник от последните 3 мача
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2433 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира първия успех на тима от 4 мача в Първа лига насам. Днес "белите" надвиха Арда (Кърджали) с 1:0.

"Настроението е много добро, след като бием. Определено мога да кажа, че имахме повече положения. Победихме най-трудния противник от последните три мача. Загубихме други, които бяха задължителни да спечелим. Така е във футбола. Всеки може да победи всеки. Побеждаваме силните, защото сме много силен отбор. Подценяваме слабите и получаваме наказание.

Важното е самите футболисти да си повярват. Който каквото и да им приказва, всичко е в главата. Не се интересувам кой ще влиза в шестицата, кой ще е седми... я камилата, я камиларят", коментира Стефанов след мача.

"Почти няма отбори в България, които искат да играят в Европа и са спокойни, че там ще постигнат нещо. Лудогорец се лута, ЦСКА има големи амбиции, дано успее да направи нещо. Всичко засега е в сферата на мечтите", добави той.

"Първото полувреме имахме толкова много положения. Арда не знам да са имали положения и да се е намесил Вуцов. Вратарят на Арда направи спасявания на 100%-ови положения", продължи клубният президент.

Стефанов заяви, че между него и треньора Златомир Загорчич няма различия и всички в клуба са доволни от работата му. Според него загубите срещу Ботев (Враца) и Хебър са плод на индивидуални грешки.

Треньорите на Славия и Арда също говориха след двубоя - ето какво казаха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички