Венци Стефанов отговори на Димитър Бербатов за "сянката" и го предупреди за един последен път


Венци Стефанов отговори на Димитър Бербатов за "сянката" и го предупреди за един последен път
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

6061 0

Съвсем наскоро кандидатът за президентския стол в БФС Димитър Бербатов отправи остри думи към боса на Славия Венцеслав Стефанов и така продължи задочният спор между тях през медиите - ето какво беше казал бившият футболист за него!

В днешния 7 октомври, 5 дена преди Извънредния конгрес в Българския футболен съюз, Венци Стефанов не остана длъжен на Бербатов, отправи предупреждение към него и му отговори така:

"Благодаря на г-н Бербатов за моите първи 68 години, обаче те са 72. Той ме подмлади, но не защото съм му много симпатичен, а защото е некомпетентен. Хубаво е, когато говори за годините на един човек да знае кога е роден. Бербатов може и на сянка да застане до мен заедно с приятелите си, защото доста хора съм приютявал под моята сянка. Само ще кажа да не ми отваря устата! Да не ми отваря устата! Аз от миналото ми на бензинджия не се срамувам. Ако кажа някои неща, които знам за неговото минало… Той има някои неща в биографията си, от които трябва да се срамува", загатна Стефанов пред "Sportal" и каза защо се въздържа:

"Въздържам се, защото съм баща, дядо. Въздържам се, още малко. Да не ми отваря устата! Аз знам много. Не ми пука от нищо - на никой не дължа пари, имам да взимам, нямам да давам. Всичко, което съм правил, е от любов към децата. Бербатов да не си отваря устата за мен, това е предупреждение! Последно предупреждение! Ако си отворя устата, той има от какво да се притеснява. Аз не съм расист, аз съм българин-националист, за мен България е над всичко. Ако си отворя устата, Бербатов ще го е срам да гледа хората в очите", поясни президентът на Славия.

По-рано днес пък екипът на Димитър Бербатов съзря голямо разхищение на средства около изграждането на базата на БФС в Бояна - подробности четете тук!

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички