Димитър Бербатов не издържа и атакува Венци Стефанов със собственото му "оръжие"


Димитър Бербатов не издържа и атакува Венци Стефанов със собственото му "оръжие"
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

19405 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е известен с пиперливия си език и хапливите коментари, които отправя наляво и надясно в медийното пространство. Напоследък неговите словесни атаки са насочени главно към Димитър Бербатов, който е един от кандидатите за нов шеф на БФС...

Бившият футболист на Тотнъм и Манчестър Юнайтед даде интервю пред "Sportal" в днешния ден, в което коментира актуалните теми преди Конгреса на 12 октомври. Бербатов говори надълго и нашироко за проблемите в родния футбол и не отрече, че са се случили и положителни неща през годините, но заяви категорично, че не приема нападки на личностна основа:

"Никой не може да отрече, но се прекалява с повечето минуси. Има и положителни неща - базата, която е направена, бяхме домакини и на юношеското Европейско. Ще стисна ръка на всеки, който е честен с мен. Ако има честен Конгрес и някой победи, аз ще му стисна ръката. Ако разчитат на това да обиждат на личностна основа, не мога да имам диалог с тях", каза Димитър Бербатов и се спря на името на боса на Славия:

"Венци Стефанов си позволява много личностни нападки - остави ме мен, но и към Стилиян и Мартин, които са успели футболисти. Ако обясняваш как ти ги няма първите 7 години, явно на твоите 71 ги няма, а и си съден за расизъм".

"Средства съм дал за българския футбол, все още чакам да видя дали самият клуб ще си признае. Димитър Бербатов помогна с екипировки, топки, все неща, които съм давал и купувал. Тогава бях активен футболист. Нямаше кой да им помогне и затова аз им помогнах", каза още Бербатов и добави:

"Нарушава се мнение, което не е правилно. Мога да сляза на неговото ниво и да му кажа: "Съжалявам, но ти може да дойдеш и да ни пазиш сянка на нас тримата и да ни заредиш горивото". Но нищо не печеля от това. Ако ни удрят незаслужено, трябва да се защитим", бе лаконичният коментар на кандидата за президенския стол в българския футболен съюз!

Тук можете да видите кои са всички кандидати за мястото на Борислав Михайлов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички