Загорчич след голямата драма: Дано ни тръгне след днес


Загорчич след голямата драма: Дано ни тръгне след днес
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1885 0

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, говори след драматичното отпадане на "белите" с 1:2 от Локомотив София на четвъртфиналите от Купата на България.

Специалистът сподели, че знае какъв е проблемът на своя отбор и ще намери решения. Той остава оптимист след поражението, посочи причината за загубата и се надява на по-добри времена за тима.

Мнението на сърбина

"Противникът успя да отбележи два гола. Днес имахме много повече положения от Локомотив. Не успяхме да отбележим в първите минути, сигурно мачът щеше да тръгне в друга посока. Заслужена победа за тях, успяха да си вкарат положенията. Ние гледаме към следващия мач.

Много трудно вкарвахме голове, опитахме се да направим лека промяна. Ахмедов се включи много добре, вкара гол. Трябва да сме много по-концентрирани при ударите. В последните мачове губехме с гол разлика. Ние правихме пропуски, а противникът наказваше по една грешка. Надявам се да ни тръгне в следващия мач. Липса на късмет, и този мач имаме две греди. 

Ще намерим решенията. Проблемът го знаем. Много ме е яд заради феновете и момчетата. Имаме липса на определени футболисти", категоричен е Загорчич.

Следете всичко най-интересно от българския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички