"Можем да победим всеки"! Станислав Генчев амбициран преди дербито със Славия


"Можем да победим всеки"! Станислав Генчев амбициран преди дербито със Славия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1114 0

Треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, сподели мнението и очакванията си преди предстоящото столично дерби срещу Славия в турнира за Купата на България.

Какво предстои?

Двата тима се изправят един срещу друг в битка за място на полуфиналите от надпреварата. "Белите" гостуват на един от големите си дразнители в понеделник (03.04) от 18:30 часа. Двубоят е определящ, тъй като всичко се решава в рамките на една среща.

Според наставника на столичните "железничари", неговите възпитаници имат психологическо преимущество пред съперника. Като причина за това отдава скорошната победа на Локомотив именно над Славия в Първа лига.

"Беше важно да спечелим предишния мач, но сега трябва да се възползваме от това предимство. Зарядът в това дерби е налице и за да го спечелим, трябва да покажем повече. Предишният мач беше равностоен и сме наясно, че срещу нас има сериозен противник с добри футболисти", започна Генчев пред "Мач Телеграф" и продължи.

Чуждите проблеми не ни интересуват

"Трябва да се поучим от грешките и да ги коригираме, за да продължим напред. Наистина мисля, че може да победим всеки съперник и затова турнирът за Купата е важен за нас. Амбицирани сме да стигнем колкото се може по-напред в него. При нас няма нещо ново. Работим сериозно и за мен е важно как ще се представим ние на терена, а не се интересувам от това дали и какви проблеми има в лагера на съперника“, допълни още той.

За въпросните проблеми обаче не крие треньорът на Славия - Златомир Загорчич, който сподели за не чак толкова цветущата картина при "белите" преди мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички