Венци Стефанов избухна към ЦСКА: Забравете, няма да ви дам Вуцов и за 5 милиона


Венци Стефанов избухна към ЦСКА: Забравете, няма да ви дам Вуцов и за 5 милиона
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2236 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов предупреди ЦСКА да няма никакви надежди за привличането на стража на "белите" Светослав Вуцов, тъй като няма да го продаде на "червените" или на друг роден клуб дори и за 5 милиона лева.

Припомняме, че в близкото минало "армейците" закупиха двама български футболисти от Славия - Георги Йомов и Калоян Кръстев. След равенство между "белите" и ЦСКА и невероятни изяви на Светослав Вуцов, както и признанието му, че е фен на "червените", се заговори усилено за възможен подобен трансфер.

"ЦСКА да забрави за Вуцов! Както и другите български отбори. Няма как да го продам в България. Какво ще правя, ако ми предложат 5 милиона лева ли, ще ги отрежа отново и сделка няма да има.

Феновете на Левски ги видяхте какви простотии направиха на нашия стадион. Видяхте и друго – обиждаха и освиркваха Светльо Вуцов. Какво им е направило момчето – нищо. Напротив – в Левски не са се отнесли като хората с него и затова той сега блести с белия екип" - заяви Стефанов пред "блиц".

А двама важни играчи на ЦСКА висят с картони преди дербито с Лудогорец и са под въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички